53 77 56 03

Afhængighed Horsens

Afhængighed kan have mange “ansigter”. Det kan eksempelvis være afhængighed af alkohol, euforiserende stoffer, shopping, spil, sex.

Afhængigheden bliver et problem for dig, hvis den begynder at give dig eller dem der holder af dig, udfordringer af en sådan karakter, at det får indflydelse af negativ karakter (psykisk eller fysisk). Eksempelvis din følelsesmæssige eller mentale tilstand, dit eller jeres sociale liv.

Jeg er af den overbevisning, at hvis din afhængighed har fået en eller flere af ovennævnte konsekvenser for dig, er det rigtig godt at få terapeutisk hjælp eller støtte til at arbejde med afhængigheden, således at den negative indflydelse, afhængigheden har medført, vendes.

Når vi som mennesker udvikler sådanne afhængigheder, handler det om, at vi bruger det vi er afhængige af, til at lægge afstand til nogle følelsesmæssige ubalancer inden i.

Ved at vi sammen undersøger dette felt og arbejder med disse, vil du i et terapeutisk forløb få mulighed for at udvikle mere hensigtsmæssige strategier til at leve det liv, som du i virkeligheden ønsker.