53 77 56 03

Parterapi Horsens

Parterapi, her i Parterapi Horsens, handler om at finde hinanden igen og finde frem til at gøre meget mere af det, vi gerne vil være sammen om!

Samtaleformen er struktureret og nænsom, således at I får mulighed for at lytte til hinanden og få forståelse for hinandens tanker og følelser.

Den terapiform jeg anvender, her i Parterapi Horsens, har en forsknings dokumenteret effekt der viser at 90 % af alle behandlede par oplever bedring i deres parforhold, og 70-73 % af parrene oplever at være kommet over deres frustrationer, og efterfølgende lever det parforhold de ønsker. Ofte er det tilfældet, når der opstår et uhensigtsmæssigt “mønster” i parforholdet, at I som par har store udfordringer med at være i en anerkendende dialog med hinanden, og istedet gang på gang havner i en form for forsvarsposition og “gøren hinanden forkert”. Jeg vil hjælpe Jer med værktøjer til at ændre på dette, og hjælpe Jer til igen at mødes kærligt og omsorgsfuldt, finde gnisten til at engagere Jer i hinanden igen, og føle Jer lykkelige sammen.

Andre udfordringer kan være: prioriteringer I er uenige i,uenigheder i forhold til opdragelse af jeres børn, forskellige sexuelle behov, mangel på energi og lyst sammen og til at gøre noget godt for hinanden.

Parterapi kan også være hjælpsomt til at pleje et parforhold som er velfungerende, hvor I eksempelvis sikrer at have et “rum” til at få talt aktuelle og væsentlige temaer igennem.